Sétálj velem!

Coaching az önmegvalósításért

Az önmegvalósítás nem más, mint azoknak a céloknak az elérése, melyek boldoggá tesznek minket, melyek értelmet adnak életünknek. Az önmegvalósítás során tehetségünk, képességünk maximumát nyújtjuk, gyakran átéljük a flowt. Egy olyan vágy megvalósítása ez, mely elérésével önmagunk lehetünk. Az út egy része a komfort zónánkon kívül esik, változást hoz, az ismeretlenbe visz…

Ha elindulsz rajta magas fokú önismeretre, önmegértésre és önelfogadásra lesz szükséged. Ebben segíthetek! Végig kísérlek az úton, támogatlak a nehézségek legyőzésében.

"Az légy, aki vagy és érezd jól magad"

Séta közben szabadon áramlanak a gondolatok, mint ahogy a léptek is, egyik a másik után. Könnyebb így szavakba önteni, kimondani. A természet varázsa segít a kusza gondolatokból összefüggőt alkotni. Segít a csend is, ami igazi elmélyülésre kínál lehetőséget. És ott vagyok én is. A teljes figyelmemmel, megértésemmel és érdeklődésemmel. A tények beszélnek a madarak csiripelnek. A séta végére letisztul benned minden gondolat, látni fogod a fényt az alagút végén. Tegyél egy próbát!

Éld azt az életet amire mindig is vágytál!

(Visited 26 times, 1 visits today)