Rólam

Szakmai történetem

Egész életemben vonzott a sport, mint tevékenység. Sportolás közben jól éreztem magam, gyorsan tanultam és jó eredményeket értem el, bármilyen sportágat is próbáltam ki. 7 évesként a Dorogi DAC-ban kezdtem el atletizálni. Az első életre szóló sportteljesítményemet 14 éves koromban szereztem, csapatommal az Úttörő Olimpia atlétika sportágában, ötpróbában végeztünk az élen.

34 évvel később életemben újra nagy hangsúlyt kapott a sport. Egy érzelmileg felfokozott helyzetben úgy döntöttem, hogy sport pályafutásomat, a triatlonnal koronázom meg. Aktív triatlon versenyzőként a felnőttkori sport nehézségeiről blogomban írok, mellyel hozzá szeretnék járulni a hozzám hasonló sportkedvelők sikereihez.

http://sportcoachingbudapest.blogspot.com/

A segítői munkámat 2003-ban, személyes érintettségből a Kamasztér Alapítvány létrehozásával kezdtem el. Az iskolai keretek között alulteljesítő, hátrányos helyzetű gyermekek támogatása volt a fő célom. Munkám olyan kompetenciák fejlesztésére irányult mely hozzájárul a gyerekek
teljesítményének, eredményességének növeléséhez. Szakmaiságom a tehetségfejlesztés területén teljesedett ki. A sikerrel alkalmazott módszereimet pedagógusképzés formájában adtam át tanároknak, szülőknek, és hogy ez még jobban menjen, TRÉNER-ré majd COACH-á képződtem.

Azóta munkámban ötvöződött a sport és a támogatás. Egyéni és csoportos fejlesztést is végzek. Személyiségfejlesztő módszereket, pszichológiai modelleket és mentális technikákat használok. Önismereti szinten dolgozom. Életkortól függetlenül várom azokat, akik változást szeretnének az életük bármely területén, legyen ennek célja a jobb teljesítmény a jobb kapcsolat
vagy jobb közérzet.

Rólam mondták

(Visited 99 times, 1 visits today)