Önfejlesztő Coaching

Az önfejlesztés által emberi minőségünkben fejlődünk, mely érzelmi biztonságot, hatékonyságot, változásra való hajlamot és döntésképességet teremt számunkra. Kapcsolataink belsőségessé válnak, barátságaink mélyülnek, önbecsülésünk nő, szeretetteljesebbnek, hatékonyabbnak érezzük tőle magunkat.

„Ismerd meg önmagad és tudni fogod a sorsodat. Mert a sors te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon és változni fog sorsod is. Fogadd el magad és el tudod majd fogadni sorsodat is.” Gnóthi Szeauton

Az önfejlesztő coachingot akkor ajánlom, ha változást szeretnél elérni, ha harmóniára, biztonságra, stabilitásra vágysz és kész vagy felelősséget vállalni saját életedért,  sorsodért. A coaching folyamat során a jelen megértésére és a jövő alakulására összpontosítunk. A saját megoldásaidat keressük, melyek véghez vihetőek és megnyugtatóak számodra. 

Ha szeretnél az elképzeléseid szerint élni, ne várj tovább. Tegyél érte még ma. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd életed irányítását, különben az élet fog irányítani téged.

(Visited 34 times, 1 visits today)