Mind The Gap

 

Nehéz helyzetek könnyed megoldásai

Felgyorsult világunkban az állandósult változások egyre nagyobb kihívást jelentenek egyéni és szervezeti szinten egyaránt. A vállalatok piaci pozíciója egyik napról a másikra rendeződik át, új szereplők jönnek, régiek mennek tönkre. A vállalkozók bizonytalansága egyre nagyobb. A jól bevált működési mechanizmusok elavulnak helyettük szemléletváltásra, új módszerek bevezetésére, a gondolkodásmód megváltoztatására, hatékony kommunikációra van szükség. Azok lesznek sikeresek ebben a nehéz helyzetben, akik megújulásra, gyors döntésekre, azonnali reakciókra képesek.

A Mind the gap! program az emberi készségek fontosságára hívja fel a figyelmet. Hiába a kiváló termék vagy szolgáltatás, ha az emberi tényezők hiányoznak. Ezt az űrt hivatott betölteni programunk, mely ötvözi a sport-coaching teljesítménynövelő mentális eszközeit az agilitás értékalapú szemléletével. A program kétnapos gyakorlatorientált tréninget majd ezt követően egyéni coachingokat tartalmaz. A tréning érinti a belső motiváció, az önszabotázs, a tudatos és tudatalatti működés, a játszmamentes kommunikáció a transzparencia és döntéshozatal témaköreit. Strukturális gyakorlatok teszik lehetővé, hogy mindezek könnyedén beépíthetők legyenek a mindennapi tevékenységbe.

A Mind the gap! programunkkal a személyes hatékonyság nehéz időkben is fenntartható a teljesítmény csúcsra járatható. A program kiegészíthető a szervezet agilis transzformációjával.

A program kettős vezetéssel zajlik. Balog Edina Anna soft skills tréner, sport coach és Csendes Blanka agilis coach, scrum master személyében. Edina sportolók mentális fejlesztésével foglalkozik, emellett tehetségfejlesztő szakértő, Blanka szakértője az agilis és waterfall projektmanagement módszertanoknak. Agilis projektvezetőként és crum masterként dolgozik.

(Visited 58 times, 1 visits today)