Fuss velem!

 

Egészségmegőrzés, súlykontroll, alakformálás, fogyás, állóképesség, stressz levezetés, prevenció…

Elég a latin szállóigére gondolni „Mens sana in corpore sano” azaz „Ép testben, ép lélek”. Kellemes időtöltés, kikapcsolódás, mellyel fitten tarthatod testedet és megőrizheted egészségedet. Ha nehéz elkezdeni azért, ha a kitartás hiányzik azért, vagy ha sok a kifogás akkor azért érdemes hozzám fordulnod. Átsegítelek a nehézségeken úgy, hogy a végén még élvezni is fogod. Nem hiszed? Tegyél egy próbát. Kérj időpontot most!

Miért pont a Futás?

A rendszeres futás javítja énképedet, önbizalmadat, felszabadítja az energiákat, oldja a streszt. Dinamikus, sikeres és erőteljes leszel. A folyamatos, legalább húsz percig tartó ritmikus, egyenletes futás különleges testi-lelki harmonizáló folyamatokat indít meg. Az érzelmi tudat (jobb agyfélteke) aktivitása fokozódik, ez endorfin termelést indít, az immunfolyamatokat aktivizálja, sőt a stresszhormonszintet csökkenti.

Ha már tudod, mit szeretnél, megtudod hogyan gyűjts hozzá erőforrásokat, hogyan alakítsd át azokat a hiedelmeket, meggyőződéseket, amelyek eddig megakadályoztak abban, hogy elérd a céljaidat. A program tartalmaz egy alkalommal személyes coachingot és négy alkalom közös futást.

Szabadulj meg súlyfeleslegedtől, konfliktusaidtól, depressziódtól, valósítsd meg önmagad a coaching segítségével!

(Visited 23 times, 1 visits today)