Bringázz velem!

A biciklizés remek lehetőség átmozgatni magunkat, kiereszteni a gőzt, vagy éppen elterelni a figyelmünket azokról a dolgokról, amik nem hagynak nyugodni. Bringázás közben jókat lehet beszélgetni, a lényegre figyelni ami leges legbelül van és már régóta kikívánkozik. A biciklizés felszabadít, teret ad a mély gondolatoknak, érzéseknek. A táj szépsége és a Dunából áradó nyugalom pozitív életérzést sugall. Nem is gondolnád milyen hatásos ebben a környezetben beszélgetni, a dolgok mélyére nézni. A négy órás túra során jut idő bőven  átbeszélni mi van veled, vagy éppen hallgatni a csendet. Gyere próbáld ki!

Mire számíthatsz?

Túránk Budapest Szentlélek teréről a HÉV-megálló mellől indul. Ha nincs bicajod itt tudsz bérelni is. A Dunával párhuzamosan futó Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárútvonalon biciklizünk. A Szentendre felé vezető úton eltekerünk az Óbudai Gázgyár mellett majd áthaladunk a szuper hangulatú Római-parton, Pünkösdfürdőt elhagyva egy kis hídon átkelünk a Barát-patakon, majd keresztül megyünk egy különleges ártéri erdőn a Duna partján. Ezen a különleges szakaszon teljesen érintetlen az erdő. Fantasztikus nyugalom és csodás fényjátékok kísérik itt utunkat, élvezni fogod. A Szentendrei Duna korzóra érkezünk, ahol sétálhatunk a város szűk utcáin, vagy  elfogyasztunk egy kávét, fagyit és gyönyörködünk Szentendre pezsgő-nyüzsgő forgatagában. A csodaszép dunai panoráma mellett beszélgetünk, és ha úgy tetszik megkóstoljuk a környék legjobb lángosát. A teljesen biztonságos Dunai strandon megpihenünk, majd ugyan ezen az úton hazatekerünk. A túra Óbudán a kiindulási pontnál ér véget.

Rólam mondják

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

(Visited 20 times, 1 visits today)